Ο φετινός Οκτώβρης είχε άρωμα σοκολάτας, καθώς η εταιρία μας σε συνεργασία με την Ακαδημία Σοκολάτας της κορυφαίας Callebaut, διοργάνωσαν από κοινού μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στην τέχνη της σοκολάτας.
H εταιρία Παπαγεωργίου παραβρέθηκε στην κορυφαία έκθεση IBA 2023, που διεξήχθη πρόσφατα στο Μόναχο της Γερμανίας, ανοίγοντας έτσι μια νέα σελίδα μετά από πέντε χρόνια απουσίας, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία.
Το μυστικό κρύβεται στις Α’ ύλες……και η εταιρία Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί το μυστικό για αυθεντικό Ιταλικό παγωτό!
Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας, η Callebaut δημιουργεί σοκολάτες με πλούσια γεύση κακάο, η οποία εξισορροπείται τέλεια με φρέσκες…
Μια νέα, φιλόδοξη συνεργασία στον τομέα του παγωτού, εγκαινίασε η εταιρία Παπαγεωργίου με την Ιταλική Unigel. Η εταιρία Unigel κατέχει…
Τον Ιανουάριο 2020 η εταιρία Παπαγεωργίου, επισκέφθηκε την έκθεση Sigep στο Rimini της Ιταλίας, όπου συμμετείχαν επιλεγμένες εταιρίες από όλο τον κόσμο.
Η εταιρία Παπαγεωργίου, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στον κλάδο των Α’ υλών, στον οποίο εξειδικεύεται, δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί στη διεθνή εμπορική έκθεση Fi Food Ingredients Europe.
Μια από τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες προτάσεις της εταιρίας, αποτελεί το Εύζυμον, ένα μίγμα σε σκόνη με βάση το αλεύρι σόγιας, εμπλουτισμένο με λιναρόσπορο
Στη σειρά Zymitis ήρθε να προστεθεί το φθινόπωρο 2019 μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση.
Η πορεία προς την εξωστρέφεια οδήγησε την εταιρία να παρευρεθεί στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις, με αφετηρία τη Südback που…
Η εταιρία Παπαγεωργίου προχώρησε στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης σειράς τσουρεκιών, αξιοποιώντας αυτό το υπέροχο παραδοσιακό γλυκό ψωμί με τους τόσους συμβολισμούς
Η πρώτη παρουσία της ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕ στην έκθεση Αrtozyma, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε…