Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας, η Callebaut δημιουργεί σοκολάτες με πλούσια γεύση κακάο, η οποία εξισορροπείται τέλεια με φρέσκες φρουτώδεις και γλυκιές νότες, προσφέροντας αρμονία γεύσεων. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ειδών, που μπορεί να ανταπεξέλθει σε πλήθος εφαρμογών.
Οι καρποί κακάο έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια για την άριστη ποιότητα τους και καλλιεργούνται με ορθές πρακτικές βιώσιμης καλλιέργειας. Την αρμονική γεύση της σοκολάτας Callebaut προτιμούν οι 8 στους 10 chef, ενώ την επιλέγουν και για την πολύ μεγάλη ευκολία επεξεργασίας & εφαρμογής.
Με γνώμονα πάντα τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, η εταιρία Παπαγεωργίου εγκαινίασε μια στρατηγική συνεργασία με την Callebaut, προσφέροντας στους πελάτες της ποιοτικές επιλογές που δημιουργούν τη βάση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.