-
UnigelCoccopluss
Γεύση παγωτού σε μορφή σκόνης
Σύνθετο συστατικό σε σκόνη για γεύση καρύδας
-
UnigelDolce Mascarpone 30
Γεύση παγωτού σε μορφή σκόνης
Ενισχύει τη γεύση του mascarpone
-
UnigelDolce Ricotta 30
Γεύση παγωτού σε μορφή σκόνης
Ενισχύει τη γεύση της ρικότα
-
UnigelLimone 50
Γεύση παγωτού σε μορφή σκόνης
Σύνθετο συστατικό σε σκόνη για παγωτό λεμόνι
-
UnigelImprover for creamy gelato – Fruit flavours
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Βελτιωτικό για κρεμώδες παγωτό – γεύσεις φρούτων
-
UnigelImprover for creamy gelato – Cream flavours
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Βελτιωτικό για κρεμώδες παγωτό – γεύσεις κρέμας
-
UnigelMaltodex
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
-
UnigelCremor Pluss
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Μίγμα γαλακτωματοποιητών σε σκόνη
-
UnigelMaigel D
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Συμπλήρωμα στερεών (κυρίως υδατάνθρακες)
-
UnigelMigliora
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Μίγμα σακχάρων και διαφόρων συμπληρωμάτων
-
UnigelBase 80
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Μίγμα φυτικών λιπαρών και πρωτεϊνών
-
UnigelFibra Pluss (inulin)
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Φυτικές ίνες
-
UnigelFibra Top
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Μίγμα διαφόρων φυτικών ινών
-
UnigelVellutina
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Βελτιωτικό υφής σε μορφή πάστας για πιο κρεμώδες παγωτό
-
UnigelSorbitolo
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Πολυαλκοόλη
-
UnigelTrealosio (Trehalose)
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Ειδικό προϊόν για την παρασκευή ελαφρώς γλυκού παγωτού
-
UnigelDried Glucose syrup 30 D.E
Πρόσθετο για τη βελτίωση του παγωτού
Σιρόπι γλυκόζης 30 DE
-
UnigelCioccolato extra fondente
Έτοιμη βάση παγωτού με γεύση
-
UnigelΙstant Coconut
Έτοιμη βάση παγωτού με γεύση
-
UnigelIstant Fragola (strawberry)
Έτοιμη βάση παγωτού με γεύση